Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Berita Terkini

MAJLIS KHATAM AL-QURAAN BAGI MUSLIMAH TAKMIR MASJID HASSANAL BOLKIAH PEKAN TUTONG BAGI TAHUN 1445H / 2024M.

WhatsApp Image 2024-03-24 at 16.26.38.jpeg

TUTONG, Ahad, 24 Mac 2024 - Majlis Perundingan Kampung Panchor Tutong dengan kerjasama Ahli Jawatankuasa Takmir Masjid Hassanal Bolkiah Pekan Tutong bersama Majlis Perundingan Kampung di bawah Mukim Pekan Tutong telah mengadakan Majlis Khatam Al-Quraan bagi Muslimah Takmir Masjid Hassanal Bolkiah Pekan Tutong bagi Tahun 1445H / 2024M.

Hadir selaku Tetamu Kehormat ialah Yang Mulia, Datin Hajah Noraini Binti Haji Ja'afar.

Majlis dimulakan dengan bacaan Surah ayat-ayat suci Al-Quraan, Bacaan Takhtim Dan Doa Khatam yang diketuai oleh Yang Mulia Ustazah Siti Hafizah AlHaziqah binti Ariffin dan diikuti Doa Tahil oleh Yang Mulia Ustazah Siti Nur Atiqah binti Haji Ismail, Yang Mulia Ustazah Hjh Zainun binti Haji Md Daud bagi Doa Penutup dan Yang Mulia Dayang Hajah Nurliati binti Haji Md. Idris sebagai Juru acara.

Turut hadir di majlis tersebut ialah Yang Mulia Awang Haji Salim Bin Haji Othman Penghulu Mukim Pekan Tutong , Yang Mulia Awang Muhammad Sofiyuddin bin Md Serudin Ketua Kampung Penabai Dan Kuala Tutong, Yang Mulia Awang Sahibol Omar bin Haji Yusof Imam Masjid Hassanal Bolkiah Pekan Tutong dan Yang Mulia Haji Awang Mohd Soffi bin Orang Kaya Seri Wijaya Haji Awang Abdullah Penasihat Takmir Masjid Hassanal Bolkiah Pekan Tutong.


Info dan Foto oleh: MPK Panchor Tutong

Created at 30/03/2024 12:55 by Noraisah Binti Osman
Last modified at 30/03/2024 13:48 by Noraisah Binti Osman